Quality Stud

Opfok van jonge paarden

Vanaf de dag dat uw veulen wordt geboren, bepalen zijn of haar levenservaringen (zowel natuur als opvoeding) het traject dat zijn of haar leven zal volgen. Dankzij de faciliteiten van Quality Stud kunnen onze paarden in de best mogelijke omstandigheden opgroeien, zoals blijkt uit onze talrijke referenties.

Onze stoeterij beschikt over 24 hectare hoogwaardige, biologische weiden, gelegen midden in de rustige polders aan de Belgische kust. Alle weiden zijn professioneel omheind en omgeven door hoge meidoornhagen. Deze heggen beschermen de paarden tegen de kustbries, terwijl verschillende treurwilgen hen beschutting bieden tegen de zon.
 
Tijdens de zomermaanden zorgen we ervoor dat onze velden niet overvol zijn door het aantal grazende paarden te beperken tot twee per hectare.

In de winter genieten onze paarden van ruime groepsstallen met zandpaddocks om van de frisse lucht te genieten. Bekijk onze foto's of kom zelf langs!
 
Omdat een hoeksteen van onze filosofie is dat de training vanaf het begin begint, accepteren we alleen veulens die de eigenaren van plan zijn via hun jonge paardenopleiding in ons systeem te houden.

Indien u interesse heeft, stuur dan een mail naar koen@qualitystud.be

Ga naar het nieuwsoverzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?